• 0

Pokrajinski odbor DS traži izbornu skupštinu 14. oktobra po delegatskom sistemu

- Moramo da odredimo pravce delovanja i da učvrstimo socijaldemokratski karakter stranke kako bismo na efikasan način mogli da odgovorimo na brutalne političke napade i harangu koju protiv DS vodi vladajući režim - rekao je Pajtić

  • 0

Pokrajinski odbor Demokratske stranke (DS) večeras je jednoglasno odlučio da zatraži da se 14. oktobra održi izborna skupština stranke, i to po delegatskom, a ne po neposrednom sistemu glasanja, rekao je potpredsednik DS Bojan Pajtić.
Pajtić je kazao da su neposredni izbori u stranci nemogući u uslovima političke i medijske satanizacije članova DS od strane vladajućeg režima i da se zato zalažu za delegatski način izbora.

- Skupština treba da ima i izborni karakter kako bi se odredilo koji će ljudi na različitim nivoima odgovornosti preuzeti vođenje stranke u novim uslovima, kada je DS postao opozicija - naveo je Pajtić, koji je i predsednik Vlade Vojvodine.
Prema njegovim rečima, DS mora što pre da definiše strategiju svog političkog delovanja u pozicionim uslovima.
- Moramo da odredimo pravce delovanja i da učvrstimo socijaldemokratski karakter stranke kako bismo na efikasan način mogli da odgovorimo na brutalne političke napade i harangu koju protiv DS vodi vladajući režim - rekao je Pajtić.
(Beta)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima