• 1

DS: Ministarstvo odbacilo Lečićev zahtev da bude upisan kao predsednik stranke

Kako se navodi u dokumentu u koje je Tanjug imao uvid, rešenje koje je donelo ministarstvo o odbacivanju prijave je konačno u upravnom postupku, a protiv njega se tužbom može pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom u Beogradu u roku od 30 dana od dana dostavljanja rešenja

  • 1
Članovi frakcije DS, Branislav Lečić, protest Demokratska stranka

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik Demokratske stranke, rečeno je Tanjugu u toj stranci.

Kako se navodi u dokumentu u koje je Tanjug imao uvid, rešenje koje je donelo ministarstvo o odbacivanju prijave je konačno u upravnom postupku, a protiv njega se tužbom može pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom u Beogradu u roku od 30 dana od dana dostavljanja rešenja.

Lečić je 5. oktobra poslao prijavu za upis promene podataka u registar političkih stranaka kojom je traženo da se izvrši upis podataka za novog zastupnika DS-a.

To znači da predsednik DS-a ostaje Zoran Lutovac.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fuuuuj

    Sram vas bilo. Pristupom u DS ste pali i kao covek i kao umetnik. Ne ocekujte da vas narod ceni i postuje,naprotiv. Mogu da vas podrzavaju oni koji podrzavaju kradju,otimanje,ostavljanje naroda na ulicu bez posla....sve najgore

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima