Borelj: Vreme je da se proces dijaloga Beograda i Prištine završi

Borelj, kao glavni aktuelni posrednik u dijalogu Beograda i Prištine, navodi da EU radi sa obe strane na postizanju sveobuhvatnog dogovora o normalizaciji

  • 8
KIM PRISTINA Foto: Tanjug/Tanja Valič

Šef diplomatije EU Žozep Borelj izjavio je da je nakon deset godina dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, došlo vreme da se proces završi.

- Pre 10 godina održan je prvi sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine u Briselu. Daleko smo stigli od tada i vreme je da se proces završi - poručio je Žozep Borelj na svom Tviter nalogu.

Borelj, kao glavni aktuelni posrednik u dijalogu Beograda i Prištine, navodi da EU radi sa obe strane na postizanju sveobuhvatnog dogovora o normalizaciji.

To će Beogradu i Prištini otvoriti put za evropsku budućnost, zaključio je Borelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    9. mart 2021 | 17:25

    PA VREME JE DA SE PROCES ZAVRSI U SAVETU BEZBEDNOSTI PO REZOLUCIJI 1244 KOJA JE JOS UVEK PUNOVAZECA !!! NATO OKUPATOR DA NAPUSTI SRBIJU POSLE 2 DECENIJE I BAZU BONDSTIL !!! SVE OSTALO JE GAZENJE MEDJUNARODNOG PRAVA KOJE VODI SVET U APOKALKLSU -ARMAGEDON !!!

  • slađa

    9. mart 2021 | 17:16

    Vi samo možete na monolog sa Gospodom. Kosovo je Srbija. Moja reč ima snagu nekoliko desetina hiljada hidrogenskih bombi. A vi vidite gde će da udari. Arhangel Mihajlo

  • hogar

    9. mart 2021 | 17:41

    sta pise ubrezoluciji UN 1244....zasto se ne postuje.... zasto se to dozvoljava da radi SAD... o kakvoj demokratiji pricate i o kakvom spirazumu kad ni ovo nemozete da postujete..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA