≫ 

Haradinaj: Zahtevamo ponavljanje brojanja glasova, svi koji su manipulisali moraju u zatvor

Falsifikovanje izbornih rezultata Haradinaj vidi kao ozbiljan kriminal i brojanje svih glasova smatra jedinim načinom za prevazilaženje novonastale situacije

  • 2
Ramush Haradinaj, Ramuš Haradinaj, izbori Kosovo Foto: Tanjug/AP

Lider ABK Ramuš Haradinaj smatra da svi koji su učestvovali u manipulisanju izbornim rezltatima treba da završe u zatvoru i zahteva ponavljanje brojanja glasova sa svih biračkih mesta na Kosovu, prenosi Reporteri.

Falsifikovanje izbornih rezultata Haradinaj vidi kao ozbiljan kriminal i brojanje svih glasova smatra jedinim načinom za prevazilaženje novonastale situacije.

- Zabrinuti smo zbog zloupotreba koje su izvršili neki poverenici ili nesavesni posmatrači, pa tražimo od nadležnih za sprovođenje zakona da istraže te slučajeve.To su kriminalci i treba da završe u zatvoru. Takođe zahtevamo i kompletno ponavljanje brojanja glasova - rekao je Haradinaj.

Lider ABK ističe da je stranka spremna za razgovor o kaolaiciji, ali ukoliko se ne ispune njihovi zahtevi, delovaće kao opozicija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    11. mart 2021 | 16:29

    Ha ha...pa koj bre ovaj da prica o kriminalu?!

  • Boban

    11. mart 2021 | 18:15

    Trebaju svi uck terotisti u zatvori koji su ubijali ljude ili jos bolje na giljotinu i ti sa njima prvi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA