Na lokalnim izborima u Kosjeriću učestvuje pet lista

Pravo glasa na lokalnim izborima imaće 9.329 građana Kosjerića

  • 0
Glasanje, izbori, Srbija 2020 Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Opštinska izborna komisija u Kosjeriću utvrdila je Zbirnu listu kandidata za odbornike na redovnim izborima za lokalnu skupštinu koji će se održati 28. marta. Naklonost Kojseraca u trci za 27 odborničkih mesta tražiće pet stranaka i koalicija.

Prva na glasačkom listiću naći će se lista „Aleksandar Vučić – za budućnost Kosjerića – Ivica Dačić“, a na kojoj se osim naprednjaka i socijalista nalaze kandidati iz redova PUPS-a, Pokreta Socijalista, Srpske narodne partije i Socijaldemokratske partije.

Pore rednim brojem dva je lista „NADA za Kosjerić – Nacionalno demokratska alternativa – Miloš Jovanović – Demokratska stranka Srbije – Žika Gojković – Pokret obnove Kraljevine Srbije“. Zdrava Srbija i Nova Srbija na izbore izlaze zajedno pod nazivom liste „Domaćini na pobede – Milan Stamatović“.

Na glasačkom listiću kao četvrta će se naći Grupa građana „Čisti ljudi za čist Kosjerić“, a peta „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“.

Pravo glasa na lokalnim izborima imaće 9.329 građana Kosjerića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA