Vučević: Novi Sad ulaskom u kapitalne projekte menja život sugrađana

Reč je o Fruškogorskom koridoru, centralnom prečistaču za otpadne vode, koji će sprečiti zagađivanje Dunava, 90 km kanalizacione mreže, kao u o završetku zapadne obilaznice oko Novog Sada

  • 1
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Novi Sad je jučerašnjim sastankom s predstavnicima kineske kompanije CBRC ušao u kapitalne projekte za naš grad i zemlju - poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Reč je o Fruškogorskom koridoru, centralnom prečistaču za otpadne vode, koji će sprečiti zagađivanje Dunava, 90 km kanalizacione mreže, kao u o završetku zapadne obilaznice oko Novog Sada.

Takođe, grad dobija i četvrti most, najzapadniji most u državi, koji spaja dve obale i rasterećuje saobraćaj na tri novosadska bulevara.

Do kraja ove godine kreće izgradnja mosta koji je deo Fruškogorskog koridora, a za 12 meseci kreće podizanje gradskog mosta na Dunavu, koji će biti nastavak Bulevara Evrope i spojiće se kod kružne raskrsnice u Sremskoj Kamenici i dalje ići ka Fruškogorskom koridoru.

- Verujem u Srbiju koja se gradi, verujem u ljude koji su vredni i koji će zasukati rukave da imamo bolju budućnost. Ne treba se obazirati na zle jezike i one koji sputavaju razvoj države govorancijama iz udobnih fotelja. Idemo napred, gradimo, stvaramo i menjamo našu sadašnjost kako bismo imali bolju budućnost - poručio je gradonačelnik Novog Sada u objavi na svom zvaničnom Instagram nalogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA