BEOGRADSKI SNS: Vučića za predsednika stranke!

Kako je navedeno, Vučić je dao ogroman doprinos da SNS za nepune četiri godine od svog osnivanja postane najveća i najjača politička stranka u Srbiji, koja predvodi društvene i ekonomske promene u zemlji

  • 0

Beogradski odbor Srpske napredne stranke odlučio je danas da v.d. predsednika SNS Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika te stranke, saopštio je Gradski odbor naprednjaka.

Ovu odluku jednoglasno je podržalo svih 17 opštinskih odbora SNS Beograda, kaže se u saopštenju.

Kako je navedeno, Vučić je dao ogroman doprinos da SNS za nepune četiri godine od svog osnivanja postane najveća i najjača politička stranka u Srbiji, koja predvodi društvene i ekonomske promene u zemlji.

U ovom izuzetno važnom trenutku za našu državu i za SNS, kada je beskompromisna borba protiv korupcije i organizovanog kriminala preduslov za napredak naše zemlje, izbor Vučića za predsednika najsnažnije političke organizacije u zemlji daje garanciju da će Srbija istrajati na ovom putu, ocenio je Gradski odbor SNS Beograda.

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA