SKANDALOZNO: Vuku Draškoviću nameštena gej seks-afera! (VIDEO)

Na internetu se pojavio audio-snimak koji opisuje navodni seksualni odnos lidera SPO sa Đorđem Božovićem Giškom. Drašković: To je zlonamerna montaža rečenica iz audio verzije moje knjige "Meta"

  • 3

Predsedniku Srpskog pokreta obnove Vuku Draškoviću neko je namontirao gej seks-aferu. Naime, na sajtu Jutjub "osvanula" je Draškovićeva "ispovest" u kojoj opisuje seksualne odnose sa ubijenim vođama Srpske garde Đorđem Boškovićem Giškom i Branislavom Matićem Belim. Drašković objašnjava da se radi o zlonamernoj montaži rečenica iz audio-verzije njegove knjige "Meta".

Radnja celog video-snimka zasniva se na Draškovićevoj saradnji sa "momcima sa beogradskog asfalta" Giškom i Belim.

- Njih dvojicu, a naročito Gišku, pratile su tada mitske priče o njihovoj hrabrosti i podvizima. 'Kad smo ušli u SPO, već smo voleli SPO, a tebe smo, čiča, zavoleli čim smo te upoznali', kaže mi Giška te noći. 'Zato što te volimo, zato ti ovo i priznajemo' spušta mi ruku na rame, a onda me zgrabi onim svojim kleštima, privuče sebi i poljubi - opisuje Drašković jedan od svojih susreta sa sa Boškovićem.

Krajnje neobična scena tek sledi:

- I učini mi se na tren da je uleteo u moja usta i da se zaglavio u grlu, i to ga je, priznao je, uzbudilo. Teško je znati šta mi je to zauzdavalo jezik, a misao dimilo svešteničkim tamjanom. Poče on svoj ples rukama, što nisam smatrao poštenim, ali sam ćutao - objašnjava Drašković.

U snimku se dalje spominje i advokat Ilija Radulovič, po čijem je slučaju Drašković napisao roman "Sudija".

- Oči mu na mojim očima, a ja duvam, duvam, a moja svest se pomrači. Njih dvojica ščepaše me za kosu i trku povukoše ka zidu, pa me salete i pritisnu - navodi Drašković.

DRAŠKOVIĆ: ZLONAMERNA MONTAŽA

Lider SPO kaže za Telegraf da je video-snimak lažan i da je sastavljen od delova njegove knjige "Meta".

- Postoji audio-izdanje moje knjige "Meta". Da bi to napravili, ja sam morao da pročitam celu svoju knjigu. Ovo je zlonamerna montaža rečenica iz te knjige. Napravljena je sa ciljem da se naruga ubistvu na Ibarskoj magistrali, pokušajima atentata na mene kao i 9. martu - kaže Drašković za naš portal.

(M. Stojanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija Simonovic

    10. septembar 2012 | 19:16

    Navikli smo se na to, cim krene ponovo prica o otvaranju dosijea, cim se pozove na razmontiravanje starih DB sluzbi, odmah se Draskovicu pripise neka "afera". Ipak, ova se po monstrouznosti izdvaja, verovatno je nesto najgore nastalo kao produkt tajnih delova DB kuhinja, sto ukazuje na tragicnu cinjenicu da su u tim "kuhinjama" porasli i novi narastaji koji sluze za "ponos i diku" onim prethodnim.

  • boyan

    12. septembar 2012 | 12:37

    kog jos boli za vuka, on je umro onog trenutka kad se uortačio sa čedom

  • Petar

    11. septembar 2012 | 11:03

    Ista kuhinja o kojoj pričaš je napravila i Vuka. Bio je i on deo te iste priče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA