• 8
 ≫ 

Jovanović priznao da je prošle godine udario vlasnika klinike: "Tresnuo sam ga dva puta reketom"

 ≫ 

Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom, nikakve telesne povrede nije zadobio, pobegao je niz ulicu, nisam mogao da ga stignem onako dok sam se gušio, jer su me sa Infektivne klinike otpustili sa neizlečenom upalom pluća uz reči da je bolje da sam kod kuće - rekao je lider LDP

  • 8
Čedomir Jovanović

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Lider LDP Čedomir Jovanović priznao je jutros da je prošle godine udario reketom trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapuju, tačnije, da ga je "tresnuo dva puta".

- Svoju porodicu ću štiti dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom, nikakve telesne povrede, pobegao je niz ulicu, nisam mogao da ga stignem onako dok sam se gušio, jer su me sa Infektivne klinike otpustili sa neizlečenom upalom pluća uz reči da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsku infekciju u bolnici - rekao je Jovanović gostujući na Televiziji K1, prenosi "Mondo".

On je pojasnio da je prva dijagnoza njegove bolesti bio kancer, i da je u tom stanju video u suzama svoju suprugu Jelenu. To je, kaže, prethodilo incidentu, i dodaje da je doktor imao sreću što nije mogao da ga stigne.

- I zato, zbog te zaostale upale pluća vratio sam se, u januaru mesecu bio još tri i po nedelje u bolnicu, jedva sam živ ostao, uz obostranu upalu pluća, plućne maramice, razorenu dijafragmu, ceo abdomen i upalu torakalne kičme... Tako, sa tom nedovršenom upalom pluća video sam moju Jelenu u suzama i kraj priče, ja nemam šta da krijem, sreća njegova što nisam mogao da ga stignem - rekao je on.

Nakon incidenta je, kaže, pozvao policiju, otišao da da izjavu, i dodaje da posle toga nije dobio nijedan poziv.

- Nikakva tu policija nije bila, sam sam bio, štitim svoju porodicu od onih koji je ugrožavaju onako kako ja to mogu da uradim. Pozvao sam nakon toga policiju, okrenuo svakoga ko treba da zna šta sam uradio, otišao dao izjavu, nijednom posle toga nisam dobio poziv na neki normalan način i bio u prilici da odem i kažem šta imam. Rekli ste da sam prebio doktora klinke, pa ništa od toga nije tačno. Pojaviću se 24. juna, naravno, ja to želim da uradim - dodaje on.

Na pitanje zašto se nije pojavio u sudu prethodna dva puta, on kaže da je jednom bio u bolnici, a da drugi put nije bio u zemlji, kao i da mu nije uručen poziv.

Govoreći o incidentu, navodi da ga je "pljesnuo Anđelijinim reketom koja sada ima 22 kilograma".

- Pljesnuo sam ga reketom kojim sam se ja poštapao jer nisam moga da hodam. Ja bih mnogo više uradio da sam bio sposoban, isto bih to uradio i za tebe, da te neko maltretira (obratio se voditeljki). Između ostalog, Jelena nije htela ništa da kaže, ja sam to saznao slučajno u automobilu, na putu do kuće, i okrenuo se i otišao tamo - naveo je on, prenosi "Mondo".

Saznao sam, kaže, "da čovek koji je sin osobe koju je Jelenin otac venčao ko zna kada, čoveka koji je poginuo u ratu". Navodi i da je njegova supruga otvorila fizio centar na tog dečka, jer joj je trebalo da neko ima neko medicinsko zvanje, i da je pristala da na nagovor svog oca firmu prijavi na njega.

- Jelena je otvorila taj fizio centar pre 8 godina da bih ja imao gde da se lečim kad se vratim sa onih svojih planina. Ubrizgavanje pločica plazme u bolno mesto je medicinska intervencija koja prevazilazi nadležnosti centra za rehabilitaciju, pa je u okviru centra otvorena ambulanta - ispričao je.

- Nju možete da otvorite samo na nekog ko ima neko medicinsko zvanje. I tu je Jelenin otac zamolio nju da registruje na tog dečka, nema od čega da živi, završio je dva-tri razreda medicinske škole i za fizioterapeuta, i to je 2013. godine registrovano, ta jedna mašina, u okviru svega što postoji tu. Kad sam ja otišao u bolnicu, on je iskoristio priliku, promenio sve brave i rekao da je on svlasnik svega. Jelena sedi u karantinu, ne može da izađe, blokirao joj je sve kartice - objasnio je Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok