• 0

Dačić: Otvaranje dijaloga i rasprave o ustavnim promenama na sednici skupštinskog Odbora 16. aprila

Krenućemo sa procedurama koje se tiču ustavnih promena, odnosno otvaranje dijaloga i rasprava o svemu tome imajući u vidu da je potrebno saslušati mišljenja svih zainteresovanih strana - rekao je Dačić

  • 0
SKUPSTINA PROLECE ZASEDANJE

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da će za petak, 16. april u 10 časova biti zakazana sednica skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, a tema su ustavne promene.

Ivica Dačić je rekao da će na sednicu 16. aprila, osim predstavnika Vlade Srbije, biti pozvano rukovodstvo Skupštine Srbije, šefovi poslaničkih grupa i predsednici svih skupštinskih odbora.

- Krenućemo sa procedurama koje se tiču ustavnih promena, odnosno otvaranje dijaloga i rasprava o svemu tome imajući u vidu da je potrebno saslušati mišljenja svih zainteresovanih strana - rekao je Dačić.

Dačić je na kraju jučerašnje sednice obavestio poslanike i da u Skupštini Srbije sastao sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i ministarskom pravde Majom Popović, a susretu su prisustvovali Jelena Žarić Kovačević i predsednik Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu Vladimir Đukanović.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima