Baka došla da se vakciniše, pa uputila jaku poruku predsedniku Vučiću

Na mobilnom punktu Zdravstvene stanice "Umka", danas se obavlja vakcinacija građana protiv korona virusa

  • 3

Na mobilnom punktu Zdravstvene stanice "Umka", danas se obavlja vakcinacija građana protiv korona virusa, a pored prisustva mnogobrojnih građana punkt je obišao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Tom prilikom je pozdravio i jednu stariju baku koja je čekala red na vakcinaciju, a ona je imala poruku za predsednika Vučića.

- On nas podržava, živeo 100 godina njegovoj majci. On je čovek od reči. Strašno ga volim, ko mog unuka. Kad mu čujem glas, sve ostavljam samo da ga vidim i čujem - rekla je ona Vesiću.

Pored zamenika gradonačelnika, događaju na mobilnom punktu Zdravstvene stanice "Umka" prisustvovali su gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i direktor DZ „Dr Simo Milošević” Nenad Bjelica.

Vesić je uručio Miroljubu Iliću iz Ostružnice vaučer za putovanje za njegovu celu porodicu kao nagradu petstohiljaditom građaninu koji je primio vakcinu u Beogradu.

– Ovo je pokazatelj da smo najbolji u Srbiji jer se polako, zajedno sa onima koji imaju antitela i koji su preležali ovu opaku bolest, približavamo kolektivnom imunitetu. To znači da se približavamo povratku u normalan život, da ćemo moći da radimo, družimo se i da ćemo živeti onako kako smo živeli pre korone – istakao je Vesić.

On je naveo da je s namerom izabran mobilni punkt na Umci kako bi se pokazalo koliko ljudi u malim mestima dolaze na vakcinaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA