Dmitrović otpušten iz bolnice: "Vakcinacija i hitno reagovanje jedini način borbe protiv korone"

Ministar za brigu o porodici i demografiju lečio se 11 dana u KBC Bežanijska kosa

  • 4
Ratko Dmitrović Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović otpušten je danas iz KBC Bežanijska kosa gde se poslednjih 11 dana lečio od kovida-19.

U saopštenju ministarstva podseća se da je Dmitrović imao obostranu upalu pluća i da mu je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, ali da nije bio životno ugrožen.

Ministarstvo i Dmitrović poručuju da su vakcinacija i hitno reagovanje na prve simptome ugroženog zdravlja jedini način efikasne borbe protiv kovida-19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    12. april 2021 | 15:14

    Primi i za mene slobodno, castim te!

  • Tea

    12. april 2021 | 18:18

    Kada ce biti doneta odluka o vakcinisanju drugom vakcinom ljudi koji nisu stvorili imunitet ni dva meseca posle druge doze kineske vakcine?

  • una

    12. april 2021 | 18:50

    Sinofarm vakcina, to se dobro zna, ne indukuje celijski imunitet! (u The Lancet objavljeno, u clanku SARS-CoV-2 immunity: review and applications to phase 3 vaccine candidates, procitajte deo o npr Sinofarm vakcini) moguca su antitela na 4 proteina virusa, mozmo da merimo antitela na S i N protein, od cega je S najvazniji. Nemate antitela ~ nemate imunitet!nKada ce biti doneta odluka o trecoj dozi ili drugoj vakcinii za gradjane koji nisu izgradili imunitet ni dva meseca posle druge doze vakcine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA