• 0

"Ulažemo 18 miliona evra u kapacitete za punjenje i pakovanje vakcina"

Od Torlaka hoćemo da napravimo najveću fabriku vakcina u Evropi - naveo je predsednik

  • 0
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će država uložiti 18 miliona evra u kapacitete za punjenje i pakovanje vakcina, za grip, tetanus i vakcine protiv virusa korona.

- Dragi narode, zajedno sa predsednicom Vlade Anom Brnabić, mnogim ministrima, ali i sa svim ljudima u oblasti farmacije i medicine doneli smo nekoliko važnih odl uka. Država će uložiti 18 miliona evra u kapacitete za punjenje i pakovanje vakcina, za grip, tetanus i vakcine protiv virusa korona. Za naš Torlak još 20 miliona evra, za uređenje prostorija i obnovu fasada, uredićemo i parkove i pristupne puteve. Od Torlaka hoćemo da napravimo najveću fabriku vakcina u Evropi - naveo je predsednik.

Predsednik je saopštio i da Srbija ulazi u proces proizvodnje četvorolovalentne vakcine za grip.

- Velike novosti, najradosnija vest. Od danas pokrećemo postupak, radimo biznis plan, i ulazimo u proces proizvodnje četvorolovalentne vakcine za grip. Verujem da ćemo za nekoliko meseci da završimo. Napred Torlak, napred Srbija! - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima