≫ 

Radna grupa za dijalog sastaje se u utorak: Evo o čemu će biti reči

Dačić je doneo odluku o obrazovanju Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca 12. maja

  • 0
SKUPSTINA FAKTURISANJE PREDLOG Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za utorak, 18. maj, prvi sastanak Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca, na kojem će biti reči o predstojećim aktivnostima te grupe koja je osnovana sa ciljem da definiše teme dijaloga i koordinira njegov dalji tok, saznaje Tanjug.

Dačić je posle prvog sastanka vlasti i opozicije bez stranaca, a kojem je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, doneo odluku o obrazovanju Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca. Ta odluka je doneta pre tri dana, 12. maja.

Članovi te grupe su predsednik parlamenta Ivica Dačić, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, predsednik Radne grupe za saradnju sa OEBS-om Dejan Ðurđević, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović i predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović.

U grupi su i predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predstavnica Zavetnika Milica Ðurđević Stamenkovski, predsednik POKS-a Žika Gojković, kopredsednica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA