• 3

Vučević: Temeljne smernice za razvoj Novog Sada se postavljaju

"Naš grad ide nezaustavljivo napred, ali bez ikakve stihije ili improvizacije, držimo se dogovorenih principa, a struka i Novosađani uvek će imati zadnju reč", istakao je Vučević

  • 3
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada

Miloš Vučević / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Nakon prezentacije najvažnijeg dokumenta za razvoj Novog Sada - Generalnog urbanističkog plana (GUP), obratio se gradonačelnik Miloš Vučević na svom Instagram profilu.

Kako je napisao Vučević, "pun je pozitivnih utisaka" nakon prezentacije projekta.

- Prezentaciju je vodio direktor JP Urbanizam Dušan Miladinović i ovom prilikom čestitam njemu i njegovom timu na sjajno urađenom poslu. Temeljne smernice za razvoj Novog Sada se postavljaju, a kada GUP bude bio na javnoj raspravi pozivam sve zainteresovane sugrađane da učestvuju i svojim predlozima i primedbama pomognu da ovaj krucijalni dokument bude još kvalitetniji. Naš grad ide nezaustavljivo napred, ali bez ikakve stihije ili improvizacije, držimo se dogovorenih principa, a struka i Novosađani uvek će imati zadnju reč - napisao je Vučević.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    U Novi Sad se ponovo vraća prerađivačka industrija,IT sektor jedan od najjačih u zemlji,građevina cveta a to što je glavni grad jedne najbogatije poljoprivrede regije u Evropi to je posebna priča jer je poljoprivreda motor naše države.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima