≫ 

Milanović: Srbija da odluči je li za EU ili Moskvu; Vulin: Hrvatska da ne deli lekcije

 ≫ 

Predsednik Hrvatske oglasio se povodom oglasa mađarskog premijera u kom poziva EU da primi Srbiju, reagovao ministar policije Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Brundo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pavle

    03. jul 2021 | 14:17

    Nacionalni identitet srba se nikada nije zasnivao na istrebljivanju naroda kao što žele dokazati na zapadu, nego srpski narod je uvek težio ka slobodi srpskog naroda i nikada se nije kolektivno identificirao kao pripadnik fašističkog odnosno klerifašističkog pokreta poput hrvata! Prema tome, Zoran Milanović čiji je snimak procurio kako se ku*** da mu je otac bio u ustašama ima krizu nacionalnog identiteta! Zorane o što ti doživljavaš je isto što je doživelo hiljade “preživelih” potomaka srba koji imaju potrebu da se konstantno dokazuju da su veče ustaše ili “hrvatine”od drugih da im slučajno nebi prebrojili njihova krvna zrnca i deklarisali ih četnicima i osudili na rub srama u hrvatskoj javnosti, samo zato što se zove “Zoran Mil(ov)anović”. ;) Odgovor Milanoviću: Zašto se Hrvatska ne odluči deklariše da li je antifašistička ili fašistička?! Sporna pitanja koja ukazuju na negovanje ustaštva: - ne krimilaziranjem ustaškog pokliča Za Dom Spremni i ustaška znakovlja! - paradiranjem ustaša tokom 10 aprila svake godine; - odavanje zvanične počasti ustašama na Blejburgu; - izjednačavanje žrtava 2. svetskog rata i ustaša! - postavljanje table ZDS - priznanje hosovcima odnosno ustašama 90. na samim vratima Jasenovca! Vi delite moral? Poklopite se ušima!

  • Pavle

    03. jul 2021 | 14:08

    Srbija je za Rusiju! U svakom pogledu! Milanović da gleda svoja posla! A hrvati da se odluče jesu li za ustaše i bezobrazno negiranje genocida nad srbima, židovima i romima u drugom svetskom ratu, i veličanje ustaškog slogana “Za Dom Spremni” odnosno njihovu fašističku prošlost, pre samo 80 godina ili su opredeljeni za antifašizam!?!! Zamislite da današnja nemačka veliča Hitlera, 3. reich i da simboliše pad “nemačkih žrtava križnog puta” odnosno pripadnika nacističkog korpusa *javno* i da iste jednače sa žrtvama Aušvica?!! Očigledno je da hrvati poistovečuju žrtve njihovog pokolja u pomenutom genocidu sa palim ustašama, koje deklarišu kao “žrtve” pokolja u Blejburgu! Po samoj toj činjenici može se reči da je zvanična, a i večinska Hrvatska pro ustaški odnosno pro fašistički nastrojena i to u 21. veku, te dotični nema pravo bilo kome deliti političke, moralne i društvene lekcije! Nivo apsurda kod proustaša, gde jednače žrtve genocida ustaških odnosno fašističkih konc logora i “žrtava” na Blejburgu je idealan primer hrvatskog cinizma, ignorancije i arogancije pram žrtvama ustaških zločina i istoriji 2. svetskog rata, te shodno tome narod koji jednači antifašizam sa fašizmom ima ozbiljan problem sa činjenicama i “vrednostima” nacionalnog identiteta i onoga šta je žrtva u punom smislu reči, a šta zlo!

  • Zoran

    03. jul 2021 | 10:57

    Zoran Milanovic pa Hrvat?Alo pravi Hrvati ko je ovaj covek?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA