Glišić: Notornim lažima pokušavaju da menjaju vlast

Glišić o tvrdnjama Belivuka: Stavljen sam u kontekst izmišljene priče od početka do kraja samo sa ciljem da se napakosti Aleksandru Vučiću

  • 4
Koalicioni sporazum, SNS, SPP Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Stabilna Srbija ne odgovara nikome, naročito ne nekim državama u okruženju, a zbog toga je pogotovo nesrećan predsednik jedne koja je fabrika kriminalnih klanova, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

On je tako u intervjuu za današnje "Novosti" odgovorio na pitanje da prokomentariše tvrdnje Veljka Belivuka da je imao i lične kontakte sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i drugima sa vrha vlasti, a Glišić je istakao da su to notorne laži onih, koji su suočeni sa doživotnom robijom, da izazovu nemire i promenu vlasti.

- To je pokušaj kako bi državu preuzeli oni koji ih na svojim medijima uzimaju za saveznike, nadajući se da će im to doneti slobodu - rekao je Glišić.

Na pitanje da prokomentriše tvrdnje da je tokom davanja iskaza Belikvuka pomenuto i njegovo ime, Glišić je odgovorio da nije čelnik Izvršnog odbora i blizak predsedniku, njegovo ime ne bi ni bilo pomenuto.

- Ovako sam stavljen u kontekst izmišljene priče od početka do kraja, samo sa jednim ciljem, da se napakosti Aleksandru Vučiću -  navodi Glišić.

Govoreći o predstojećim izborima, na pitanje kada će SNS izjasniti o predsedničkoj kandidaturi, Glišić je rekao da nema dileme ko Srbiju i dalje može da vodi napred.

- Vučićevi rezultati su neverovatni i zabeležili smo napredak u svim društvenim sferama. Da ne govorim o tome da je kao ozbiljan lider vratio obraz Srbiji u svetu. Nema dileme koga naši članovi žele kao kandidata i kada dođe trenutak da se izjasnimo, biće to apsolutno jedinstvena odluka - rekao je Glišić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • А

    26. jul 2021 | 10:37

    Вашим истинитим радом и залагањем држава је у расулу??!

  • Če

    26. jul 2021 | 10:34

    Ko moze da nas promeni.Sumpori otisli u proslost vec su zaboravljeni.

  • Gliso

    26. jul 2021 | 20:34

    Niko ne laze vise od vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA