≫ 

Merkelova objasnila zašto je tokom turneje po regionu posetila najpre Srbiju

Planirala sam da posetim svaku od zemalja pojedinačno, ali se ispostavilo da je to nemoguće jer je za realizaciju toga potrebno tri ili četiri dana, što je u trenutnoj situaciji bilo nemoguće - rekla je nemačka kancelarka

  • 6
Aleksandar Vučić Angela Merkel oproštaj odlazak Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Kancelar Nemačke Angela Merkel zahvalila je danas u Tirani liderima Zapadnog Balkana što su se odazvali na sastanak, napominjući da je inicijalno planirala da pojedinačno posjeti svaku od zemalja.

- Planirala sam da posetim svaku od zemalja pojedinačno, ali se ispostavilo da je to nemoguće jer je za realizaciju toga potrebno tri ili četiri dana, što je u trenutnoj situaciji bilo nemoguće - rekla je Merkelova tokom susreta za predstavnicima zemalja zapadnog Balkana.

Ona je zahvalila predsedniku Vlade Albanije Ediju Rami što je domaćin ovog susreta, kojem prisustvuju i predsedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, kao i predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić.

Video: Vučić i Merkelova o važnom pitanju koje mora biti rešeno: Kompromis jedino rešenje za KiM

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA