≫ 

Okupili se nezadovoljni građani: Ovako je protekla smena straže na administrativnom prelazu Jarinje

Broj Srba okupljenih na prelazu Jarinje danas je znatno veći nego tokom jučerašnjeg dana

  • 3
Jarinje, prelaz, protest drugi dan Foto: Kosovo-online.com

Veliki broj nezadovoljnih građana okupio se na administrativnom prelazu Jarinje zbog pojačanog prisustva specijalnih jedinica Rosu i najavljenog uspostavljanja reciprociteta vlasti u Prištini.

Na administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje raspoređeno je više od 20 vozila specijalnih jedinica kosovske policije, prenosi Kurir. Na terenu se smenjuju straže specijalaca ROSU, među kojima se nalaze snajperisti sa velikokalibarskim puškama.

Srbi sa severa Kosova, blokirali su prelaz Jarinje u oba smera, a snimak koji je nastao na administativnom prelazu Jarinje otkriva da ROSU ipak ne može da uplaši građane. Snimak je objavljen na Fejsbuk stranici "Borbeni efektivi".

Broj Srba okupljenih na prelazu Jarinje danas je znatno veći nego tokom jučerašnjeg dana. Oni su, kako se vidi na snimku, u dobrom raspoloženju dočekali smenu straže.

Činjenica da su vlasti u Prištini najavile da počinju sa uspostavljanjem reciprociteta prema Srbiji, izazvalo je veliku zabrinutost i revolt građana srpske nacionalnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    22. septembar 2021 | 07:39

    Prema kojim susedima graditi auto put.

  • Igor

    22. septembar 2021 | 01:49

    Moraju i oni ove alvance malo da zezaju dosta oni nas više

  • Čiča Miloje

    22. septembar 2021 | 12:48

    A jel reciprocitet kada ti lupiš šljagu nekome, a on ti vrati.... Pa ti posle kukaš kako je taj bezobrazan i siledžija .... Mislim, samo pitam , ne vredjam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA