≫ 

Predsednik Srbije uputio saučešće povodom smrti dr Zorana Stankovića

Besprekorne reputacije i sa ogromnim ugledom u profesiji, dr Stanković je dokumentovao na hiljade slučajeva, ne gledajući na poreklo žrtava, već tragajući jedino i isključivo za istinom - navodi se u telegramu Aleksandra Vučića.

  • 2
Aleksandar Vučić Zoran Stanković saučešće Foto-montaža:Tanjug/Sava Radovanović, Medija Centar Beograd

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća povodom smrti dr Zorana Stankovića.

- Sa tugom sam primio vest o smrti dr Zorana Stankovića, izuzetnog stručnjaka i čoveka koji je bio tihi svedok novije istorije našeg regiona kroz prizmu odgovornog i teškog posla koji je obavljao savesno i odgovorno, uz druge brojne odgovorne dužnosti u Vladi Repulike Srbije.

Besprekorne reputacije i sa ogromnim ugledom u profesiji, dr Stanković je lično dokumentovao na hiljade slučajeva, ne gledajući na poreklo žrtava, već tragajući jedino i isključivo za istinom, u skladu sa najvišim ličnim i profesionalnim moralnim načelima.

Izražavam najdublje saučešće porodici, prijateljima i kolegama dr Stankovića. Neka počiva u miru - navodi se u saučešću predsednika Vučića.

Čuveni patolog, predsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medveđu i bivši ministar odbrane, preminuo je jutros od posledica korona virusa. Kako saznajemo, Stanković je imao tešku pneumoniju, odnosno upalu pluća, a bio je i hronični bolesnik - hipertoničar i i dijabetičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA