Postoje 3 razloga zašto Albanci ovo rade. Vučić: Ako krenu nasiljem, zaštitite narod, mi ćemo biti uz vas

- Ako krenu nasiljem, zaštitite narod a mi ćemo biti uz vas - poručio je predsednik rekavši da ako budu nastavili sa upucavanjem našeg naroda da onda nećemo imati izbora

  • 17
Aleksandar Vučić Foto: Telegraf.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je razgovarao sa Srbima sa KiM i poručio da će njihova zemlja biti uz njih ako Albanci nastave sa nasiljem.

- Ako krenu nasiljem, zaštitite narod a mi ćemo biti uz vas - poručio je predsednik rekavši da ako budu nastavili sa upucavanjem našeg naroda da onda nećemo imati izbora.

Poručio je da im je potrebno strpljenje jer je u briselskom sporazumu spas, jer oni neće da ga ispune...

Ne reagujte na nenasilje ali ako krenu nasiljem, zaštitite narod a mi ćemo biti uz vas... Samo imajte u vidu kolika je cena koju ćemo svi mi morati da platimo - zaključio je predsednik.

- Tri razloga postoje zašto ovo rade, prvi jer je to želja velikih sila i to ne samo nezavisno celovito Kosovo nego i slabljenje Srbije - rekao je Vučić i dodao da oni neće odustati - a to su pre svega SAD, Britanija i Nemačka. Dodao je i da je danas razgovarao sa skoro 100 ljudi iz sveta.

Podsetio je i da nije on taj koji je potpisao Briselski sporazum ali da je on taj koji nije dozvolio Prištinu u UN te naglasio da je za to da se sačuva mir.

Podsetio je i da je ovde došao lično jer je obećao da neće dozvoliti novi pogrom nad Srbima ali i dodao da je razumeo odluku Srba da se brane ali da nije za sukobe.

- Šta god da se desi, Srbija i Beograd biće uz vas - rekao je predsednik i dodao da ko god ga zna, zna šta to znači te dodao da je s Prištinom nemoguće razgovarati.

Video: Vučić poručio Srbima s Kosova: NATO da obuzda Albance ili će Srbija to uraditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    13. oktobar 2021 | 16:58

    Izaci na Sredozemno more i poslati NATO kuci .

  • Ancic

    13. oktobar 2021 | 18:10

    Koja god da je zemlja u pitanju metak u coveka ne sme biti ispaljen!Strasno i tuzno u isto vreme.

  • Aleksa

    13. oktobar 2021 | 16:57

    Ako EU ne reaguje da zaštiti srpski narod na KiM, sami ćemo to učiniti Dosta je ugnjetavanja i poniženja. Nema više nikakvog pogroma!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA