≫ 

Vučić razgovarao telefonom sa Borelom: Srbija više od svega želi mir i stabilnost

Predsednik Srbije se potpuno saglasio sa zahtevom da je neophodno spustiti sve tenzije, smiriti napetosti i racionalno rešavati probleme

  • 5
Aleksandar Vučić, Đozep Borelj Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepom Borelom.

Predsednik Srbije se potpuno saglasio sa zahtevom da je neophodno spustiti sve tenzije, smiriti napetosti i racionalno rešavati probleme.

On je ponovio stavove Srbije povodom najnovije krize na severu Kosova i Metohije, upoznao sa činjenicama i prihvatio apel visokog predstavnika Borela da učinimo sve kako stvari ne bi izmakle kontroli.

Vučić je dodao da Srbija više od svega želi mir i stabilnost i da je spremna za nastavak dijaloga sa Prištinom u svakom trenutku.

Video: Vučić poručio Srbima s Kosova: NATO da obuzda Albance ili će Srbija to uraditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТРЕБИЊЕ ЛЕОТАР

    14. oktobar 2021 | 19:26

    Од повлачења и увлачења нема ништа јер са шиптарима ћемо се морати обрачунати кад тад хтели ми то или не , са друге стране председник ради то за сада паметно и лукаво . Али доћиће тај моменат кад неће бити више додворавања никоме и десиће се јако брзо да терористи неће знати шта их је снашло . КОСОВО ЈЕ СРБИЈА , ЖИВЕЛА СРБИЈА

  • dejan dj

    14. oktobar 2021 | 18:55

    Tvojih 24 sata

  • Rambo

    14. oktobar 2021 | 19:10

    Samo skuplja poene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA