• 0

Oprostili se Konuzin i Nikolić (VIDEO)

Odlazeći ambasador Rusije zahvalio se predsedniku Srbije za sjajnu saradnju u prethodne četiri godine i istakao zadovoljstvo sve boljim odnosima dveju država

  • 0

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić primio je u oproštajnu posetu Njegovu Ekselenciju Aleksandra Konuzina, dosadašnjeg ambasadora Ruske Federacije u Srbiji.
U otvorenom i prijateljskom razgovoru, ambasador Konuzin se zahvalio predsedniku Nikoliću za sjajnu saradnju u prethodne četiri godine i istakao da ga "najviše raduje to što vidi da su perspektive odnosa između Rusije i Srbije mnogo bolje nego što su bile ranije".

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić poželeo je ambasadoru Konuzinu mnogo uspeha i sreće u životu, uz nadu da će mu Srbija ostati u lepoj uspomeni i da će se u budućnosti sa zadovoljstvom vraćati u nju.
Predsednik Nikolić i ambasador Konuzin saglasili su se da treba nastaviti saradnju između naše dve zemlje na polju energetike, ali i poljoprivrede, jer rusko tržište ima velike potrebe i može da kupi sve što se u Srbiji proizvede.
Predsednik Nikolić je istakao da to predstavlja veliku razvojnu šansu za srpsku ekonomiju i dodao da je Srbija veoma zainteresovana da i na ovaj način razvija saradnju s Ruskom Federacijom.

(D. Z.)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima