≫ 

Predsednik Vučić nakon sastanka delegacija SNS i SPS: Naša saradnja će biti nastavljena

- Dogovorili smo pripremu političkih sporazuma za budućnost - rekao je predsednik Vučić

  • 25

Delegacija SNS, na čelu sa predsednikomAleksandrom Vučićem razgovarala je danas sa delegacijom SPS, koju je predvodio lider socijalista Ivica Dačić.

- Dogovorili smo pripremu političkih sporazuma za budućnost, kako da delujemo zajedno posle prestojećih izbora. Postoji dobra volja u obe partije da se nastavi sa saradnjom i da donese mnogo toga dobrog Srbiji i građanima.

Naša saradnja će biti nastavljena. Nastavili smo pripreme i za Skupštinu naše stranke, 13. novembra, približilo se, verujem da će i situacija sa koronom biti povoljnija. To je prilika da izađemo sa dokuemntima sa programom "Srbija 2030".

- Mnogo toga moramo da uradimo u organizacionom smislu. nekada arogantno zbuči kada kažete da smo najveća politička stranka. Ali uvek je potrebno da proširujemo svoje kapacitete, da pokažemo volju da još brže Srbija napreduje.

O izjavama Besljimija

 

- Malo sam zabrinut zbog njihovih reči. Ako za njih ne važe međunarodno pravni akti, koji imaju snagu, ako ih o ne zanima, a Međunarodna zajednica na to ne reaguje ili reaguje blago, onda imamo problem.

Što se tiče drugijh pretnji, ja sam siguran da će to da rade. Oni čekaju 6. novembar, planiraju da zauzimaju Valač, to bi za nas bile katastrofalno loše vesti, užasne vesti za naš narod, ali nisam siguran da bi to bile dobre vesti i za njih - rekao je zabirnuto Vučić.

"Moja puna podrška lekarima"

 

- Ne mislim da su to Albanci organizovali, to su organizovali neodgovorni Srbi. Isti ljudi koji su to organizovali i prošle godine. Koji su išli ispred kuće Gorana Vesića, doktora Kona i Tiodorovića. Nikada niko odgovoran nije to uradio.

Niko normalan na to ne bi pozivao. I sada ste vi došli ispred kuće doktora Tiodorovića, ili Kona i govorite mu da je "mengele". A zašto, zato što se trudi da sačuva živote?

Vi stanete i gledate sada to. Nije im dovoljno da protestvuju na Trgovima, nego su toliko ostrašćeni, pa će da idu da biju ljude po kućama, pa nećete nikoga da bijete. Moja je puna podrška lekarima. Puna podrška.

"Govorili smo o svemu, ne prihvataju da ispred SNS ne budem ja"

 

- Mi smo govorili o svemu. Ivica Dačić je i danas izneo da je za SPS, ukoliko bismo imali zajedničkog kandidata, prihvatljivo da kao kandidat ispred SNS budem ja. Aleksandar Vulin je ranije rekao da neće prihvatiti ni jednog drugog kandidata ako to ne budem ja. Tehničke detalje nismo još dogovarali, pre svega smo pričali o politici, ali i oko toga šta možemo da uradimo još u Srbiji.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi

    27. oktobar 2021 | 10:28

    Saradnja ove dve stranke vodi nas krupnim koracima ka EU!

  • Neda

    26. oktobar 2021 | 22:47

    Podrška predsedniku, ono što je valjano i dobro ne treba kvariti -a veza ove dve partije je upravo to!

  • Tijana

    27. oktobar 2021 | 07:40

    Apsolutni prioritet treba da bude dalji ekonomski razvoj Srbije i bolja budućnost građana Srbije, tako da saradnja treba da se nastavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA