≫ 

Naprednjaci u Beogradu obeležavaju stranačku slavu

Tradicionalnom lomljenju kolača u sedištu SNS prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aeksandar Vulin

  • 4
Srpska napredna stranka, Sveta Petka, Beograd

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Srpska napredna stranka danas slavi Svetu Petku i svečano obeležava u Beogradu. Proslava je započeta dočekom gostiju od strane domaćina i člana Predsedništva SNS Vladimira Orlića.

Na obeležavanje slave stigao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Naša zaštitnica Sveta Petka okupila nas je ponovo na današnji dan, na najboljem mestu, da zajedno pogledmo period iza nas i vreme pred nama, ono što je bilo između prethodne slave i današnjeg dana - rekao je Orlić.

On je ocenio da je to bilo vreme napornog rada, i za narod i za državu.

- Vreme velikih i teških izazova za ceo svet, a za nas ovde, vreme velike zahtevne borbe, kojoj smo pristupili sa velikom voljom, bez rezervi i kalkulacija, baš onako kako nas je sopstvenim primerom naš predsednik Aleksndar Vučić naučio i uputio da jedino ima smisla boriti se - dodao je.

Kazao je da smo kao narod pokazali da smo bili dostojni te borbe i da nismo zaboravili da i dalje umemo da budemo najbolji i najvredniji kada je najteže.

Orlić je rekao da je prošla godina bila teška, ali da je Srbija ostvarila ekonomski rast među najvećim u Evropi.

- To smo izborili i borimo se da tu vrstu uspeha i ove godine ponovimo - istakao je Orlić i dodao da se država borila za život i zdravlje, novim bolnicama, lekovima vakcinama.

Kako je primetio, svet prepoznaje rezultate Srbije i na tome joj čestita, dok i dalje ima onih koji bi, kako kaže, želeli da vide Srbiju slabu kao nekada, umesto snažne kao što je danas.

Tradicionalnom lomljenju kolača u sedištu SNS prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aeksandar Vulin...

Video: Vučić: Učinićemo sve da građani budu sigurni da imaju toplu zimu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    27. oktobar 2021 | 13:40

    Vidim da su svi disciplinovani i nose maske u zatvorenom prostoru.

  • Kovid plan

    27. oktobar 2021 | 15:42

    Gde su maske? Da li su vakcinisani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA