≫ 

Novosadski odbor SNS-a se oglasio povodom prijave protiv izvođača radova na rekonstrukciji bazena na Spensu

Kako je i najavio gradonačelnik Miloš Vučević, "odgovorni za nestručno obavljenu rekonstrukciju zakonski će biti sankcionisani"

  • 2
Novi Sad SNS Foto: Tanjug/SNS

- Podnošenje krivične prijave protiv izvođača radova na rekonstrukciji bazena na Spensu od strane nekoliko opozicionih stranaka u Novom Sadu i konferencija za novinare povodom toga, potpuno je nepotrebna parada organizovana u marketinške svrhe - izjavio je danas Gradski odbor SNS u Novom Sadu.

Kako je i najavio gradonačelnik Miloš Vučević, "odgovorni za nestručno obavljenu rekonstrukciju zakonski će biti sankcionisani".

- Dodajmo i to da se izvođač radova pismeno obavezao da sve nedostatke ispravi o sopstvenom trošku. Prvo punjenje bazena trebalo bi da bude obavljeno do kraja ovog meseca, a kompletni radovi će biti završeni do kraja godine. Nakon toga, Grad će se odužiti građanima za period u kojem zatvoreni bazeni na Spensu nisu radili, besplatnim ulaznicama u skladu sa kapacitetima.

- Važno je napomenuti i to da izvođač radova nema pravo na naplatu nikakvih dodatnih troškova, a da je SPENS dobio novac za kupovinu start blokova za takmičenja. Prvi put od otvaranja tog sportskog i poslovnog objekta, bazen će biti urađen po svim FINA standardima - izjavili su iz Gradskog odbora i dodali.

Oni su takođe napomenuli da je krivična prijava ujedinila pojedine opozicione stranke "koje ne mogu da se dogovore ni oko zajedničkog predsedničkog kandidata na predstojećim izborima, a kamoli o zajedničkom nastupu na njima".

- Ako ih je totalno nepotrebna krivična prijava zbližila, nas to itekako raduje, jer su korak bliže zajedničkom porazu na aprilskim izborima. Za izbornu utakmicu mi u Srpskoj naprednoj stranci već sada smo spremni – i po postignutim rezultatima i po broju sigurnih glasova. Da li ćemo imati sa kim da se nadmećemo, zavisi od hrabrosti pojedinih opozicionih liderčića da nam izađu na crtu i brzine pranja njihovih biografija.

Video: Vujović: Za zelenije parkove u Novom Sadu 90 miliona dinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    5. novembar 2021 | 19:28

    Hahaha ma neka radi Južna Backa!Oni i ovako rade sve,od menjanja gumica na slavinama po kućama pa do gradnje hidroelektrana,ne mozes od njih ni da prdneš,sve je rezervisano za njih!

  • Sneza

    6. novembar 2021 | 06:59

    U ulici Jovana Bijelica postoji vec godinama problem sa kanalizacijom. Neka taj odbor dodje i vidi otvoreni septicki kanal pored decijeg igralista. Znate za taj problem, zasto se ne resava nesto...mnogo je ljudi kupilo stanove upravo tu, a sad strahuju da im deca ne upadnu. Molimo Vucevica da pomogne jer to on moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA