Glavni pregovarači Beograda i Prištine u Briselu 16. novembra

- Oni će nastaviti da razgovaraju o primeni prethodnih sporazuma, otvorenim pitanjima i daljem putu - naveo je portparol Evropske unije Petar Stano

  • 2
Aleksandar Vučić Brisel Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Portparol Evropske unije Petar Stano je izjavio da će sledeći sastanak glavnih pregovarača Beograda i Prištine biti održan u utorak, 16. novembra.

Portparol Evropske unije Petar Stano je izjavio da će sledeći sastanak glavnih pregovarača Beograda i Prištine biti održan u utorak, 16. novembra.

- Oni će nastaviti da razgovaraju o primeni prethodnih sporazuma, otvorenim pitanjima i daljem putu - naveo je Stano.

Podsetimo, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i zamenik premijera privremenih prištinskih institucija Besnik Bisljimi su se poslednji put sastali krajem septembra kada je postignut dogovor o deeskalaciji na severu nakon tenzija koje su nastale zbog odluke kosovske vlade da uvede mere reciprociteta za registarske tablice vozila koja ulaze iz Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    11. novembar 2021 | 10:38

    PREGOVORI SE NASTAVLJAJU A ALBANCI SE NICEGA NE PRIDRZAVAJU JER IH PODRZAVA BRISEL,WASINGTON I NATO U STVARANJU VELIKE ALBANIJE !!! SRBIJA GUBI VREME A SVI DOBRO ZNAMO DA PROSIRENJA EU NECE BITI VISE !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA