≫ 

Američki ambasador poslužio doručak srpskim službenicima u znak pažnje za njihov trud i zalaganje

Naš uspeh zavisi od podrške, posvećenosti i stručnosti sjajne ekipe zaposlenih iz Srbije. Zahvalni smo našem timu! - navodi uz snimak doručka na zvaničnom tviter nalogu američke ambasade u Beogradu

  • 4
SRBIJA SAD ODNOSI Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Američki ambasador Entoni Godfri i njegov zamenik Džon Ginkl jutros su servirali doručak svojim srpskim kolegama sa kojima rade u ambasadi SAD u Beograd, u znak zahvalnosti.

- Naš uspeh zavisi od podrške, posvećenosti i stručnosti sjajne ekipe zaposlenih iz Srbije. Zahvalni smo našem timu! - navodi uz snimak doručka na zvaničnom tviter nalogu američke ambasade u Beogradu..

Godfri se na snimku zahvaljuje svom srpskom timu, kaže da ih veoma ceni i da je sam osmislio ideju da im posluži doručak kako bi im pokazao koliko mu znači njihov trud i zalaganje.

Video: Vučić prisustvuje obuci jedinica Rečne flotile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    17. novembar 2021 | 23:00

    Ambasador USA Gotfri je pokazao i dokazao da je diplomata ekstra klase!! Svoj profenalizam utkao je u mnoga srca naseg življa!! Jednostavno, gospodin svetskog čina, i harizmom koja pleni. Njegovim radom, dugo će Srbija pamtiti pomoć koju nam je pruzio!!! A, ton svemu je i poznavanje srpskog jezika i nase istorije!! Ali steta je sto mora da ode iz Srbije prerano, ali u to se nećmo mešati!? Srecan mu put, ma gde bio, i srdacno uvek vratio u Srbiju!?

  • Niko

    17. novembar 2021 | 13:57

    Hvala vam na divnom gestu, Vi ste uvek bili korektni i uvek u izjavama nudili mopoc, imali i reci hvale. Vama zelim sve najbolje i hvala vam na vasem licnom angazovanju u mnogim situacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA