Opština Kosovska Mitrovica uručuje Zlatnu povelju i Ključ grada predsedniku Vučiću

Iz Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica poručuju da će nagrada predsedniku Vučiću biti dodeljena “u znak zahvalnosti za sve što čini za dobrobit srpskog naroda na ovom prostoru

  • 3
Aleksandar Vučić Foto: Telegraf.rs

Privremeni organ opštine Kosovska Mitovica dodeliće 23. novembra, povodom Dana Opštine Kosovka Mitrovica i Dana oslobođenja grada, najznačajnije priznanje - Zlatnu povelju i Ključ grada predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Iz Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica poručuju da će nagrada predsedniku Vučiću biti dodeljena “u znak zahvalnosti za sve što čini za dobrobit srpskog naroda na ovom prostoru, te za izuzetan doprinos u očuvanju mira i stabilnosti i podršci koja se ogleda u ekonomskoj stabilnosti, stambenom zbrinjavanju i realizaciji brojnih infrastrukturnih projekata”.

Svečana ceremonija povodom Dana oslobođenja grada i Dana Opštine Kosovska Mitrovica biće održana u utorak 23. novembra u 11. 30 u Mitrovačkom dvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA