≫ 

Moćna srpska Žandarmerija u jurišu: Na Goču prikazana sposobnost jedne od najelitnijih jedinica

U višeboju na Goču je učestvovalo devet ekipa iz svakog odreda Žandarmerije, kao i ekipa Ronilačke jedinice Žandarmerije

  • 1

Video: Vulin: Žandarmerija spremna da odgovori svakom zadatku

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas na Goču prikazu spremnosti i sposobnosti srpske Žandarmerije, koja je učestvovala u četvrtom po redu ekipnom takmičenju "Žandarmerijski višeboj 2021".

Obraćajući se pripadnicima Žandarmerije koji su tokom sedam radnih tačaka pokazali visok nivo obučenosti i spremnosti, ministar Vulin je istakao da je ovo jedna od najelitnijih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu, baš kao što je spremna i da u svakom trenutku zaštiti državu i njene građane.

- Tokom nadmetanja pokazali ste visok nivo sposobnosti, spremnosti i obučenosti, ali ste isto tako pokazali i visok nivo profesionalizma i patriotizma koji su garancija da će svaki izazov biti savladan, a životi i imovina građana biti sačuvani. Od vas u narednom periodu očekujem još veću posvećenost i odgovornost - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obraćajući se pripadnicima Žandarmerije na Goču.

Naglasio je da su danas prikazali sposobnost i spremnost da izvrše svako naređenje državnog rukovodstva i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

- On ceni trud i rad svakog od vas, pružajući ogromnu podršku, koja se ogleda i kroz obezbeđivanje boljih uslova za rad, kroz brojna ulaganja u opremu i oruđe, ali i konstantno povećanje plata. Na vama je da neprestano vežbate, da učite, radite, usvajate nova znanja i veštine, jer samo na taj način možete uspešno da savladate sve prepreke i odgovorite svim bezbednosnim izazovima koji su pred nama - istakao je ministar policije.

U višeboju na Goču je učestvovalo devet ekipa iz svakog odreda Žandarmerije, kao i ekipa Ronilačke jedinice Žandarmerije.

Video: Rafalna paljba i Žandarmerija u jurišu: Policijska vežba ispred Specijalnog suda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    21. novembar 2021 | 01:33

    Primenite praksu na Nato EU vojskom okupiranu juznu Srbiju Kosovo i Metohiju i hapsite albanske ovk teroriste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA