Teško da ćemo imati lokdaun kao Austrija: Najveći je problem što su lekari nevakcinisani

Dačić je rekao da je primio tri doze vakcine, a da su neki njegovi prijatelji koji nisu želeli da se vakcinišu, preminuli

  • 13
Anita Dimitriju Ivica Dačić Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Narodne Skupštine Ivica Dačić pozvao je večeras ljude da se vakcinišu, a kada je reč o tome da li će u Srbiji, kao u Austriji, ponovo biti uveden lokdaun, naglasio je da o tome odlučuje Krizni štab, odnosno Vlada Srbije, ali je ocenio da je malo verovatno da će se to dogoditi.

- Teško da će se u potpunosti ići u u tom smeru - rekao je Dačić u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Ocenio da je ovo vreme smrti, kao što je pisao Dobica Ćosić, kao i da je najveći problem to što su lekari nevakcinisani.

Dačić je rekao da je primio tri doze vakcine, a da su neki njegovi prijatelji koji nisu želeli da se vakcinišu, preminuli.

- Ovo nije pitanje teorije zavere, već spasavanja ljudskih života - rekao je Dačić.

Video: Beč liči na porušeni mravinjak: Austrija broji sate do policijskog časa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1111

    22. novembar 2021 | 05:58

    Lekari nevakcinisani? Da li ro znaci da su lekari neobrazovani ili to znaci da ti isti lekari znaju nesto sto mi ne znamo?

  • Nn

    22. novembar 2021 | 01:08

    I lekari imaju osnovna ljudska prava!!! Ne gurajte teorije koje ne piju vodu!, Vakcinacija jeste dobra pod uslovom da je vakcina kvalitetna, ove vakcine nisu dale rezultate i bilo bi možda ljudski prestati sa njima, i prestati vršiti pritisak na narod koji ipak više veruje svojim očima, tj. praksi nego preporukama, u tonu pretnji, pojedinih lekara koji se nisu pokazali delotvorni u praksi!

  • Panda

    22. novembar 2021 | 00:16

    Lekari valjda bolje znaju pa se zato nece vakcinisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA