≫ 

Vučić: Da sam ja izjavio ono što je rekao Kurti svi svetski mediji bi plašili svet velikosrpskom hegemonijom

Možda će u nekom bezveznom izveštaju da napišu da je tako nešto rekao. Viola fon Kramon iako je zadužena za Prištinu nije joj palo na pamet da kritikuje veliko albanske izjave Kurtija, to dovoljno govori koliko nemaju dobre namere prema Srbiji - izjavio je Vučić.

  • 6
VUCIC GALAGER SASTANAK Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije ni reagovala na nove provokacije premijera privremenih institucija na Kosovu i Metohiji Aljbina Kurtija, koji je direktno zapretio ujedinjenjem sa Albanijom.

Da sam ja tako nešto rekao svi svetski mediji bi plašili ceo svet veliko srpskom hegemonijom. Možda će u nekom bezveznom izveštaju da napišu da je tako nešto rekao. Viola fon Kramon iako je zadužena za Prištinu nije joj palo na pamet da kritikuje veliko albanske izjave Kurtija, to dovoljno govori koliko nemaju dobre namere prema Srbiji - izjavio je Vučić danas na ceremoniji obeležavanja početka radova na deonici Novi Sad-Kelebija, u okviru projekta brze pruge Beograd-Budimpešta.

Video: Predsednik Vučiću uručen Veliki krst Đorđa Stratimirovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA