Kurti veliča tzv. OVK, pripadnike paravojne formacije koja je činila zločine nad Srbima

Vi ste vojnici istorijskog naroda i veličina jednog naroda meri se našom istorijom. Naš narod je veliki, to je slavan narod sa istorijom. Vi ste nastavak Oslobodilacke vojske Kosova - rekao je Kurti na obeležavanju "Dana snaga" u kasarni u Prištini

  • 3
Albin Kurti, Aljbin Kurti

Foto: Tanjug/AP/Visar Kryeziu

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da su kosovske bezbednosne snage nastavak takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, prenosi prištinski Reporteri.

- Vi ste vojnici istorijskog naroda i veličina jednog naroda meri se našom istorijom. Naš narod je veliki, to je slavan narod sa istorijom. Vi ste nastavak Oslobodilacke vojske Kosova - rekao je Kurti na obeležavanju "Dana snaga" u kasarni u Prištini.

Predsednica privremenih prištinskih institucija i vrhovni komandant KBS, Vjosa Osmani, uručila je predsedničke medalje vojnicima koji su, kako se tvrdi, pokazali visoke rezultate u obrazovanju, vojnoj obuci i dostojnom predstavljanju KBS.

Video: Ovako su Albanci zamislili svoju vojsku takozvane države Kosovo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D 1

    27. novembar 2021 | 13:36

    To je njihova oslobodilacka vojska a za suprotnu stranu nije ni bitno,cilj je ostvaren.

  • С-17

    27. novembar 2021 | 13:48

    Е вала не бисмо знали да нам ви не рекосте.

  • Toza

    27. novembar 2021 | 14:36

    Da nije bilo izdajnika sa Srpske strane nikad nebi dobili drzavu.. Sad uzivajte.. Dobili ste drzavu i svaka vam cast.. Tako treba..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA