"Očekujem teške izbore. Naša lestvica je visoko podginuta i ko želi da pobedi imaće tešku kampanju"

Za nas koji slovimo kao favoriti, mislim da će biti teški izbori - rekao je Miloš Vučević

  • 1
Oblazak trim staze na Fruškoj Gori Foto: Milena Đorđević

U Srpskoj naprednoj stranci nije bilo reči o kadrovskim rešenjima za predstojeće izbore u Srbiji, već se samo pričalo o kandidatima za stranačke funkcije, rekao je za Juronjuz Srbija gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS-a Miloš Vučević.

Kaže da mu nije jasno zašto stranka još nije kandidovala Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Miloš Vučević je rekao da smatra da Aleksandar Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje ponovo za predsednika i da završi ono što je započeo u prvom mandatu.

- Ovo sve što se dešava mi deluje kao da nas vodi u burnu kampanju i verovatno intenciju nekih da mogu da izbore zamene ulicom - ističe potpredsednik SNS-a.

Dodao je da je svestan da bi trebalo raditi na demokratizaciji društva i jačanju kulture dijaloga, ali je rekao da nema dilemu da će svi učestvovati na izborima.

- Za nas koji slovimo kao favoriti, mislim da će biti teški izbori. Naša lestvica je visoko podginuta i ko želi da pobedi imaće tešku kampanju - dodao je.

Komentarišući razgovore sa SPS-om i saradnju pred izbore, Vučević je rekao da postoje različite projekcije i da se o tome razmišlja.

- Imali smo dva sastanka sa kolegama iz SPS-a, formirali smo radna tela po određenim pitanjima, videćemo, mislim da ćemo početkom sledeće godine morati da donesemo odluku - dodao je sagovornik Juronjuza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Letva

    3. decembar 2021 | 13:53

    Podiže se LETVICA, a lestvicama se penje ili silazi. Dakle - letvica, mala letva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA