Godfri čestitao predstojeće praznike: Nastavite putem koji ste započeli i da što pre stignete do cilja

Ako sam u bilo šta siguran to je da imate snagu da nastavite započete reforme i izdržite sve izazove kroz koje prolaze sve demokratije sveta - izjavio je Entoni Godfri

  • 4
SRBIJA SAD ODNOSI Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ambasador SAD u Beogradu, Entoni Godfri, čestitao je građanima predstojeće praznike, poželeo dobro zdravlje, uspeh i sreću i naglasio da je srećan jer je imao tu privilegiju da upozna Srbiju i njene građane.

- Dragi prijatelji, godinu koja se polako bliži kraju dočekali smo umorni od borbe sa kovidom. Tada smo želeli brzi povratak na staro. Iako nam se ta želja nije u potpunosti ispunila, ova godina nam je donela vakcine i nadu koja je svima nedostajala. Bez obzira što još jednu godinu dočekujemo u borbi sa epidemijom verujem da ćemo zajedničkim snagama naći rešenje - poručio je ambasador u pozdravnoj poruci i dodao da se nada kako ćemo narednu godinu dočekati na način koji nam svima nedostaje.

- Meni je ova godina donela velike promene. Iduće godine dočekujem kolegu Kristofera Hila koji će preuzeti štafetu i nastaviti naš zajednički posao. Imao sam čast da budem jedan od vas i privilegiju da upoznam Srbiju i njene građane. Ako sam u bilo šta siguran to je da imate snagu da nastavite započete reforme i izdržite sve izazove kroz koje prolaze sve demokratije sveta. Želim vam da nastavite putem koji ste započeli i da što pre stignete do cilja - poručio je Entoni Godfri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    30. decembar 2021 | 20:35

    Svaka cast ekselenciji Gotfriu, pomogao je maksimalno nasem narodu svim srcem!! Slobodno se može reči, jedan od do sada najomiljenijih u Srba!? Tako se neguje Savezništvo dvaju naroda!!! Poput Vudrofa Vilsona, koji je postavio Srpsku zastavu na Belu kuću, za borbenosti naših boraca, davne 1918?!

  • Brundo od celika

    30. decembar 2021 | 18:20

    Njemu barem smeju da napisu prezime.Prethodnom ambasadoru nisu smeli da napisu prezime Skot, iako se Scott cita kao Skot.Ne postoji ni 1 % sansi da se Scott u engleskom cita kao Skat.Toliko o "nezavisnoj i neutralnoj Srbiji".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA