"Da 2022. bude godina dobre energije. Nastavljamo da jačamo ekonomiju, zdravstveni sistem i kvalitet života"

Vlada Srbije i ja lično ostajemo posvećeni stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve građane - poručila je predsednica Vlade

  • 3
Parlamentarna skupština Nato Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas građanima Srbije Novu godinu sa željom da 2022. bude godina u kojoj ćemo nastaviti zajedno da radimo na jačanju naše ekonomije, očuvanju zdravlja i unapređenju zdravstvenog sistema i na sveukupnom napretku našeg društva.

- Vlada Srbije i ja lično ostajemo posvećeni stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve građane i unapređenju kvaliteta života u svim oblastima. Briga za zdravlje, otvaranje novih radnih mesta, povećanje životnog standarda i jačanje ekonomije su naši prioriteti i u narednoj godini. Jačaćemo Srbiju kao sigurno, stabilno i inkluzivno društvo i dobro mesto za život - navodi se u čestitki.

- Svim građanima želim pre svega dobro zdravlje, sreću i dobru energiju u Novoj godini. Želim vam da praznike provedete sa svojim porodicama, u miru i ljubavi - poručila je premijerka Brnabić.

Vučević: Da ova noć bude ispunjena srećom, zdravljem i blagostanjem

Gradonačelnik Novog Sada čestitao je predstojeće praznike, uz želju da pred nama bude noć ispunjena srećom, zdravljem i blagostanjem.

Podsetio je da je ova 2022. posebna za sve Novosađane po tome što ćemo poneti titulu Evropske prestonice kulture i "time se zvanično popeti na pijedestal kulturne mape Evrope, što će biti vidljivo kroz bogatstvo kulturne ponude i povećan priliv turista u gradu".

Novogodišnja dekoracija, Novi Sad Foto: Biljana Zujevic Ex Calasan

- "Srpska Atina" će blistati na ponos svih nas. U novu godinu ulazimo na svetlosnom snopu čuvenog Nikole Tesle čiji će duh ispuniti naš grad u novogodišnjoj noći. Novi Sad će biti obasjan bojama optimizma i snagom misli velikog genija - poručio je.

Vučević je podsetio i na Teslinu rečenicu "Svi mi smo jedno i povezani nevidljivim silama", pa u duhu te izjave poželeo da nas spaja duh prazničnog raspoloženja i ispuni ljubav. Želim vam svima srećnu 2022. godinu - rekao je gradonačelnik Novog Sada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obrad

    31. decembar 2021 | 14:05

    Nemojte ništa da nastavljate, ako Boga znate, kamen na kamenu neće ostati.

  • Žile

    31. decembar 2021 | 14:13

    Prvo rešite problem nejavljanja na telefon službi domova zdravlja kada treba zakazati pregled kod odabranog lekara, pa onda sve ostalo.

  • bole

    1. januar 2022 | 10:29

    Neka crknu dušmani živela Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA