≫ 

MUP reagovao na izjavu hrvatskog premijera: "Plenković nema poštovanje za trud srpske policije"

MUP Srbije izdao saopštenje u kojem pozivaju hrvatskog premijera Andreju Plenkovića da pokaže poštovanje prema porodici nestalog Matej Periša i da svojim komentarima ne ometa pripadnike MUP-a u radu

  • 9
Gotik, Nestao momak iz Hrvatske, potraga Foto: Nikola Tomić, MUP RH

Povodom izjave hrvatskog premijera Andrej Plenkovića, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da nije bitno šta je rekao Aleksandar Vulin, ali šta je rekao ministar policije Srbije, sumirajući dosadašnje rezultate istrage o nestanku Mateja Periša je veoma bitno.

Svi policajci u Policijskoj upravi za grad Beograd, kao i pripadnici rečne jedinice, ronilaca Žandarmerije, UKP i svih drugih linija rada, ne pitajući za praznik ili radno vreme, daju sve od sebe da se nestanak razreši i istina sazna. To bi radili za svako ljudsko biće i jedino što nas ne zanima je državljanstvo ili nacija čoveka za kojim tragamo.

Plenković nema poštovanja za trud srpske policije i to nas, na žalost, ne iznenađuje i ne čudi.

- Pozivamo gospodina Plenkovića da pokaže poštovanje prema porodici nestalog i da svojim besmislenim komentarima o nestanku mladića, gosta Beograda, ne ometa pripadnike MUP-a u radu - zaključuje se u saopštenju MUP Srbije.

Video: Sedmi dan potrage za nestalim mladićem iz Splita: Rečna policija i dalje češlja reku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    6. januar 2022 | 16:37

    Sramotne izjave za osobu koja je na čelu svoje države.Koliko mržnje ima u tim hrvatskim političarima,sramno,bedno,jadno….Da li je moguće da osoba koja ima najvišu funkciju u Hrvatskoj,propagira mržnju preko mladića za kojeg se cela Srbija moli i misli na njega svaki dan.Bio sam u Hrvatskoj 2 puta trudio sam se da budem uvek super i da poštujem tu zemlju ali ovo stvarno prevazilazi sve granice normalnosti.Zaobićiću tu zemlju u širokom uglu zbog takvih bednika koji brukaju svoju zemlju.a za mladića i njegovu porodicu će se cela Srbija uvek moliti,jer su Srbi ljudi sa osećanjima a vi sami sebe procenite kakvi ste,ali ste puni mržnje za same sebe a kamoli za druge.Čim mešate politiku i njegovu porodicu da bi dobili par političkih poena!!!!Sramota i fujjjjjjj…Srbija je uz Perišu i njegovu porodicu!!!!

  • Sanja

    6. januar 2022 | 17:41

    Od jutra do spavanja ukazim na portale, ne bih li videla ohrabrujuce vesti o Mateji. Ne verujem da postoji covek u Srbiji koji nije dirnut j koji ne bi voleo da je momak dobro. Samo bolesnici neki. Aman, to je ljudsko bice , zar je bitno odakle je. Jos mlad ... Uzas...

  • mladen milunic paris

    6. januar 2022 | 16:49

    Plenkovic je stari Indijanac, samo fali Miki ili Milanovic da se napravi pametan. Zalosno je sto jedna zemlja kao hrvatska ima takve invalide da im vode zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA