≫ 

Petković i episkop Teodosije posetili narodnu kuhinju u Novom Brdu na KiM

Bez pomoći Kancelarije za KiM kuhinje ne bi mogle da opstanu. Snabdevamo obrocima 2.200 korisnika, ali i okolne vrtiće. Deo namirnica sami proizvodimo i upošljavamo 73 radnika - objasnila je direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću šefica narodnih kuhinja Svetlana Stević

  • 0
Petkovic i episkop Teodosije u Prekovcu Foto: kosovo-online.com

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković i episkop raško-prizenski Teodosije podelili su korisnicima narodne kuhinje u Prekovcu kod Novog Brda obroke i paketiće za decu.

- Država Srbija i Kancelarija za KiM nastaviće da podržavaju rad kuhinja, dugoročno i strateški kao i do sada, i nastojati da pomoć bude još veća - kazao je Petković.

Šefica narodnih kuhinja Svetlana Stević upoznala je direktora Kancelarije Vlade Srbije za KiM o aktivnostima i funkcionisanju narodnih kuhinja.

- Bez pomoći Kancelarije za KiM kuhinje ne bi mogle da opstanu. Snabdevamo obrocima 2.200 korisnika, ali i okolne vrtiće. Deo namirnica sami proizvodimo i upošljavamo 73 radnika - istakla je Stević.

Video: Porfirije: Današnji praznik je najvažniji praznik ljudskoga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA