Rističević: Jao si im ga ako im ja dođem na Prajd!

"Parada ponosa je objavila da je svim poslanicima na kućne adrese poslala pozive za paradu. Ako im dođem, to će biti veliki bezbednosni rizik, moraće da dođe još 200 pripadnika obezbeđenja", kaže poslanik SNS u Skupštini Srbije

  • 0

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Marijan Rističević negodovao je za govornicom Parlamenta zbog poziva svim poslanicima od organizatora "Prajda 2012" u Beogradu za učešće na tom skupu.

- Parada ponosa je objavila da je svim poslanicima na kućne adrese poslala pozive za paradu. Očigledno da su taj poziv poslali poštom i da nije stiglo na kućne adrese poslanika već da je stiglo na adresu Narodne skupštine - rekao je on tokom rasprave o izmenama paketa ekonomskih zakona.

Rističević je izrazio nezadovoljstvo što je Skupština iskorišćena da bude "kurirska služba" jedne organizacije koja se najverovatnije finansira od poreskih prihoda iz budžeta jer, kako je istakao, "izgleda da nemamo većih briga od ove".

On je istakao da ostale organizacije nemaju istu priliku da na isti način distribuiraju pozive narodnim poslanicima.

- Ako im dođem, to će biti veliki bezbednosni rizik, moraće da dođe još 200 pripadnika obezbeđenja - rekao je on i dodao da "stoji na raspolaganju organizatorima Parade ponosa zajedno sa svojim obezbeđenjem", ukoliko i dalje žele da se on pojavi na tom skupu.

(D. Z. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA