Dačić na sastanku sa socijalistima Vojvodine povodom referenduma i izbora koji nas očekuju na proleće

Na sastanku rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Severnobackog, Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga, postavljeni su naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima

  • 0
Ivica Dačić, Narodna skupština Foto: Telegraf.rs

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, danas je u Novom Sadu sa socijalistima Vojvodine održao sastanak povodom predstojećeg referenduma i izbora koji nas očekuju na proleće ove godine.

Na sastanku rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Severnobackog, Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga, postavljeni su naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima.

Dačić je istakao da je odavno dogovoren nastavak saradnje Srpske napredne stranke i socijalista, kao i to da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat koji će biti podržan od strane SPS-a.

- Ove godine obeležavamo deset godina kako sarađujemo, mi smo ponosni na zajedničke rezultate koje smo ostvarili u interesu Srbije - rekao je Dačić.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Pokrajinskog odbora Vojvodine Dušan Bajatović, potpredsednica IO Aleksandra Đanković,direktor SPS Đorđe Čabarkapa, član predsedništva Snežana Paunović i sekretar Omladine Srbije Boris Novaković.

Video: Može li referendum da progura skriveni predlog zakona? Dačić o KiM i slučaju Jadar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA