Sveti Jovan Krstitelj obeležen u prostorijama Alfa BK Univerziteta, Dragomir Karić se obratio gostima

U ime porodice Karić goste je pozdravio Dragomir J. Karić, koji je istakao da "Alfa BK Univerzitet" krasi dugogodišnja tradacija i da je velika čast biti student, jer nema zemlje na svetu gde se ne mogu sresti studenti ovog univerziteta

  • 0
Dragomir Karić, krsna slava, Sveti Jovan Krstitelj Printscreen/Facebook/Dragomir J. Karic

Krsna slava Sveti Jovan Krstitelj, obeležena je u prostorijama Alfa BK Univerziteta u Beogradu.

U ime porodice Karić goste je pozdravio Dragomir J. Karić, koji je istakao da "Alfa BK Univerzitet" krasi dugogodišnja tradacija i da je velika čast biti student, jer nema zemlje na svetu gde se ne mogu sresti studenti ovog univerziteta.

Protojerej Nebojša Topolić, starešina Bogorodičine crkve u Zemunu obavio je bogosluženje, presekao slavski kolač, čestitao slavu i poželeo svima da budu zdravi i srećni.

Prema rečima rektora univerziteta Prof. dr Marijane Joksimović ideja Bogoljuba Karića, koji je osnovao Univerzitet davne 1992. godine bila je da omogući studentima studiranje po najvišim svetskim standardima u svojoj zemlji, i obezbedi im najbolje uslove i profesore.

Okolnosti uzrokovane pandemijom virusa Kovid 19 ni ove godine nisu dozvolile da svečanost obavi uz prisustvo mnogobrojnih gostiju već su samo prisustvovali dekani, profesori i saradnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA