≫ 

Mirović o informacijama Evropola: "Srbija mora imati dovoljno snage da se odupre zločincima i pomagačima"

Pokrajinska vlada Vojvodine zahteva od državnih organa da se preduzmu sve neophodne aktivnosti kako bi se otkrila sva lica osumnjičena od strane Evropola da su pripremala ubistvo predsednika Vučića

  • 1
Studenti sa Igorom Mirovićem Foto: Promo

Pokrajinska vlada Vojvodine zahteva od državnih organa preduzimanje svih aktivnosti radi otkrivanja lica navedenih u informaciji Evropola koja su pripremala ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

- Srbija mora imati dovoljno snage da se odupre zločincima i njihovim pomagačima, bez obzira gde se nalaze i za to se moraju koristiti svi resursi - navodi se u saopštenju Igora Mirovića, predsednika pokrajinske vlade Vojvodine.

- Istovremeno, politički inspiratori nereda u našoj zemlji, koji neistinama i dezinformacijama učestvuju u kriminalizaciji predsednika i njegove porodice, moraju znati da su deo jednog poduhvata čiji je cilj priprema najgoreg scenarija, što Srbija i naš narod neće dozvoliti. Uprkos pretnjama, nastavićemo borbu za našu zemlju i očuvaćemo mir i normalan život svih građana - zaključuje se u saopštenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS-1

    24. januar 2022 | 14:57

    Sve je pod kontrolom i uvek se pred izbore spremaju atentati i još mnogi politički optužuju,tu dokaza ne treba jer su političke optužbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA