≫ 

Sutra sahrana Ksenije Vučić: Umrla u svom stanu, pored nje bio sin Danilo

Ksenija je juče poslepodne iznenada preminula u svom stanu. Sin Danilo je bio sa njom. Čim je čuo za to, predsednik je otišao u dom. Hitna pomoć je sat vremena pokušavala reanimaciju, ali nije bilo uspeha. Ne zna se šta je uzrok - preneo je novinar Dragan J. Vučićević

  • 42
Ksenija Vučić Printskrin: : TV Pink

Sutra u 13 sati na Novom groblju biće sahrana novinarke i prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ksenije Vučić, saopštio je jutros u jutarnjem programu TV Pink Dragan J. Vučićević.

- Jutros su mi javili članovi porodice, sahrana će biti sutra u 13 časova na Novom groblju. Naša koleginica je otišla u najboljim godinama, sada kada je najviše trebala svojoj deci. To je život i velika drama u životima, pre svega, njene dece. Oni su sada tu u najtežoj situaciji - rekao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" i Ksenijin kolega Dragan J. Vučićević.

Vučićević je rekao da je Ksenija iznenada preminula u svom stanu u Beogradu, i da je tada je sa njom bio sin Danilo.

On je dodao da je Hitna pomoć pokušala reanimaciju čak sat vremena, ali nažalost neuspešno. Vučićević je istakao i kako ne zna šta je uzrok smrti.

- Ksenija je radila ovde na Pinku, znali smo je decenijama. Sjajan čovek, dobar drug, požrtvovana majka. Sudbina je surova. Ksenija je juče poslepodne iznenada preminula, umrla je u svom stanu, sin Danilo je bio sa njom i to je zaista strašno. Čim je čuo za to, predsednik je otišao u dom Ksenije Vučić. Za 6-7 minuta je stigla Hitna pomoć, pokušali su sat vremena reanimaciju, ali nažalost nije bilo uspeha. Ne zna se šta je uzrok, da li neki tromb ili srčani zastoj - rekao je Vučićević.

Video: Potresno obraćanje Ksenije Vučić i minuć ćutanja za Isidoru: Sakrila bih se ispod šešira od tuge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knez

    30. januar 2022 | 15:39

    Saučešće porodici Vučić ☦️

  • Ana

    30. januar 2022 | 10:05

    Tužne vesti, deca da budu jaka, da izdrže, veliki je gubitak.

  • teorija zavere

    30. januar 2022 | 10:14

    Neka joj je laka zemlja! Koliko još "iznenadnih" smrti treba da se dogodi pa da država napokon istraži šta je u pitanju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA