≫ 

Ambasada SAD: Partnerstvo SAD i EU jače nego ikad, želimo da Srbija uspe

Partnerstvo EU i SAD je jače nego ikad, a ciljevi zajednički - Želimo da Srbija uspe! - navedeno jena zvaničnom tviter profilu američke ambasade

  • 4

Nakon sastanka specijalnih izaslanika SAD i EU Gabrijela Eskobara i Miroslava Lajčaka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem oglasila se američka ambasada u Srbiji navodeći da je partnersto SAD i EU jače nego ikad.

- Partnerstvo EU i SAD je jače nego ikad, a ciljevi zajednički - Želimo da Srbija uspe! - navedeno je u objavi na zvaničnom profilu na Tviteru američke ambasade uz fotografiju sa sastanka Vučića sa Eskobarom i Lajčakom.

U narednom tvitu objaviljeno je da američki izaslanik Gabrijel Eskobar tokom svoje posete Beogradu želi da se sastane sa što većim brojem političkih aktera Srbije.

- EU i SAD tesno sarađuju na realizaciji evropske budućnosti Kosova i Srbije, kao njihove zajedničke vizije, a napredak u normalizaciji međusobnih odnosa je važan korak - navodi se u tvitu zvaničnog naloga SAD ambasade u Srbiji.

Video: Vučić održao sastanke sa Lajčakom i Eskobarom, a potom su sva trojica zajedno razgovarali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Цинцар

    3. februar 2022 | 11:08

    Нека хвала...по вашим критеријумима Србија ће да успе ако призна Косово а и то неће бити довољно јер ће морати да се одрекне Р.Српске а онда и да дозволи аутономију Санџаку и ко зна шта још...путуј Европо и не мисли на нас...

  • Madafaka

    3. februar 2022 | 15:02

    I posle nazovu kurtija i huskaju, ko vas ne zna ….

  • KKK

    3. februar 2022 | 18:03

    ...Ne verujte Danajcima i kada poklone nose !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA