≫ 

Opozicija predstavila kandidate za predsednika, gradonačelnika i nosioca liste

Veruju u pobedu i poručuju da je potrebno razgovarati sa građanima, osloboditi zemlju straha i sačuvati izborni rezultat

  • 16
Opozicija, Koalicija Ujedinjena Srbija Foto: ATA Images

Koalicija Ujedinjena Srbija predstavila je kandidata za predsednika Srbije Zdravka Ponoša, gradonačelnika Beograda Vladetu Jankovića i nosioca liste za parlamentarne izbore Mariniku Tepić.

Veruju u pobedu i poručuju da je potrebno razgovarati sa građanima, osloboditi zemlju straha i sačuvati izborni rezultat.

- Srbija će posle aprilskih izbora biti normalna uređena zemlja, svesna sebe i svoje prošlosti ali ne zagledana u prošlost već okrenuta ka budućnosti - rekao je Zdravko Ponoš iz Ujedinjene Srbije.

Marinika Tepić apelovala je na sve ljude željne slobode i pravde da ostanu dosledni ciljevima i vrednostima, hrabri i da zajedno sačuvaju izbornu volju.

- Svaki detalj će se znati o planovima, sklopljenim ugovorima, o onome što je postignuto i nije postignuto, neki računi će morati da se polože, ali to ne znači progon bivše vlasti - rekao je Vladeta Janković.

Video: Počeo šesti sastanak predstavnika vlasti i opozicije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zverko

    3. februar 2022 | 11:53

    Lele,ovi gori od svih sto su do sada bili

  • Radivojević

    3. februar 2022 | 12:03

    Sve moj do mojega

  • Veljko

    3. februar 2022 | 12:02

    A gde su lideri stranaka nego poturaju trojanske konje? Kakav je to lider kad ne sme pred narod? Takvi bi i u ratu bili sakriveni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA