Sutra zaseda Predsedništvo i Glavni odbor SNS

Na sednici će biti utvrđene liste kandidata za parlamentarne i beogradske izbore, za sada nije poznato da li će se ozvaničiti i kandidatura za predsedničke izbore

  • 1
Srpska napredna stranka, Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Predsedništva, a potom i Glavnog odbora, na kojima će biti utvrđene liste kandidata za parlamentarne i beogradske izbore. Ta odluka treba da bude doneta u susret raspisivanju ovih izbora, koje je najavljeno za 15. februar.

Skupština Srbije ima 250 poslanika, a Beograda 110 odbornika, pa će se toliko kandidata naći i na izbornim listama.

Za sada nije poznato da li će u nedelju naprednjaci ozvaničiti i kandidaturu za predsedničke izbore, tim pre što će oni biti raspisani tek 2. marta.

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je pre dve nedelje, nakon sastanka sa delegacijom socijalista, da će o predsedničkom kandidatu odlučiti SNS, ali da će ipak pre toga imati još jedan sastanak sa SPS-om.

Iako se Vučić do sada nije konačno izjasnio, podršku njegovoj kandidaturi za još jedan mandat na čelu Srbije dali su javno ne samo funkcioneri SNS, nego i svi koalicioni partneri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Javite Đuri

    12. februar 2022 | 15:31

    Jel' im javljeno ono oko lanjskog snega i isteka roka trajanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA