≫ 

Dačić sa izraelskim ambasadorom o odnosima dve zemlje

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je istakao da je dobrim odnosima i saradnji posebno doprinelo međusobno poštovanje i solidarnost dva naroda, koji su kroz istoriju često delili sudbinu

  • 3

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Izraela Jahela Vilana i izrazio zadovoljstvo stalnim napretkom političkog dijaloga i ekonomske saradnje dve zemlje.

Dačić je istakao da je dobrim odnosima i saradnji posebno doprinelo međusobno poštovanje i solidarnost dva naroda, koji su kroz istoriju često delili sudbinu.

Na sastanku se razgovaralo i o manifestacijama koje će biti održane u Beogradu povodom 30. godišnjice od obnavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Izraela, kao i organizacionim pitanjima u vezi s posetom Dačića Izraelu koja se planira za sredinu marta.

Na interesovanje ambasadora Vilana, Dačić ga je informisao o aktivnostima u vezi s predstojećim izborima u našoj zemlji.

Video: Dačić sa ambasadorom Indije: Prijateljski odnosi dve zemlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sah mat

    21. februar 2022 | 17:14

    Ko je ovde lud? Ondnosi su pokazali sa priznanjem Kosova.

  • Bljak

    21. februar 2022 | 18:09

    S njima ne bih imao nikakve odnose.Prodaju se za americku zastitu,da mogu da maltretiraju komsije a Palestince pre svih dok ih veliki brat cuva a za uzvrat moraju da rade sta im se kaze pa makar to bilo i proznanje nepostojeće drzave na teritoriji zemlje ciji je narod uz njihov najvise propatio u II sv.ratu!Fuj!

  • Ivan

    22. februar 2022 | 16:42

    Velicina njihovog odnosa se ogleda u priznanju Kosova! Tu vise nista nema da se doda o nasim odnosima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA