≫ 

Koalicija Suverenista predala listu za republičke izbore

Nosilac liste Suverenista iz stranke DJB Saša Radulović rekao je da se "politika više ne deli na levo i desno, već na globaliste, koji veruju u nadnacionalne strukture i suvereniste koji se zalažu za očuvanje samostalnosti država"

  • 2
Saša Radulović, predsednik Dosta je bilo Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Koalicija Suverenista, koju čine stranke Dosta je bilo , Zdrava Srbija i Pokret Živim za Srbiju, predala je danas listu kandidata za poslanike Republičkoj izbornoj komisiji (RIK), povodom izborne trke  3. aprila.

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović rekao je da Suverenisti zastupaju jedan zdrav nacionalni i patriotski program zasnovan na iskustvu svojih članova sa merljivim rezultatima u svojim profesijama.

- Želim da se zahvalim svim građanima Srbije koji su svojim potpisom dali podršku listi suverenista, i pozivam ih da se ne plaše jer imaju za koga da glasaju - rekao je Stamatović, a saopštili Suverenisti.

Kako se navodi, predsednik stranke Dosta je bilo i nosilac liste Suverenista Saša Radulović rekao je da se "u modernom svetu politika više ne deli na levo i desno, već na globaliste, koji veruju u nadnacionalne strukture i suvereniste koji se zalažu za očuvanje samostalnosti država u vođenju unutrašnje i spoljne politike".

Predsednik pokreta Živim za Srbiju Jovana Stojković je naglasila da je "lista suverenista lista slobode i da drugi to ne nude".

- Mi smo godinama istrajni u svojim stavovima, a sada smo zajedno, što će nam sigurno doneti pobedu - rekla je Stojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    22. februar 2022 | 14:44

    Ni EU ni Rusija, nego SRBIJA!

  • Komsija

    22. februar 2022 | 16:13

    Jel to onaj Stamatovic sto je unistio Zlatibor? Onaj Stamatovic zbog kojeg vise nema borovine na Zlatiboru? Onaj Stamatovic sto voli pare vise od svega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA