≫ 

Boris Tadić nosilac liste za izbore 3. aprila: Kandidat za gradonačelnika Beograda Duško Vujošević

Hoćemo da mobilišemo građane da ponovo učestvuju u izborima. Nalazimo se u kompleksnim okolnostima u kojima se ponovo borimo za demokratiju - rekao je Tadić na konferenciji za medije

  • 7
Boris Tadić Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Koalicija "Boris Tadić-Ajmo, ljudi" predstavljena je danas u Medija centru, nosilac liste za republičke izbore biće lider Socijaldemokratske partije Boris Tadić, a kandidat za gradonačelnika Beograda biće košarkaški trener Duško Vujošević.

- Hoćemo da mobilišemo građane da ponovo učestvuju u izborima. Nalazimo se u kompleksnim okolnostima u kojima se ponovo borimo za demokratiju - rekao je Tadić na konferenciji za medije.

Vujošević je rekao da nema nameru da se previše bavi politikom i da je kandidatura za gradonačelnika Beograda njegov gradjanski gest.

- Davno sam uvideo prirodu ove vlasti i nisam hteo da se zavučem 'pod kamen'. Osećam ovo kao čast i obavezu - rekao je on.

Koaliciju "Boris Tadić Ajmo ljudi" čine Socijaldemokratska stranka, Nova stranka, Pokret 1 od 5 miliona, Pokret Tolerancija, Ujedinjeni pokret zelenih Srbije, Stranka Crnogoraca i Bošnjačka gradjanska stranka.

Lider Nove stranke Aris Movsesijan kazao je da izbori treba da budu "praznik demokratije".

- Srbija mora da bude moderna i demokratska zemlja - rekao je on.

Video: Srpska koalicija NADA predala izbornu listu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA