Biljana Stojković predsednički kandidat Skupštine slobodne Srbije i koalicije „Moramo”

Svojom impresivnom profesionalnom i aktivističkom biografijom, poštenjem i zalaganjem Biljana Stojković se istakla kao neko ko se čitavog života zalaže za ideje koje svi u Skupštini slobodne Srbije i zeleno-levoj koaliciji MORAMO zastupamo - navodi se u saopštenju koalicije

  • 0
preotest Jedan od pet miliona Foto: Tnajug/Andrija Vukelić

Kandidatkinja koalicije „Moramo” i Skupštine slobodne Srbije na predsedničkim izborima biće profesorka Univerziteta i istaknuti borac za životnu sredinu, pravdu i ljudska prava Biljana Stojković. 

- Svojom impresivnom profesionalnom i aktivističkom biografijom, poštenjem i zalaganjem Biljana Stojković se istakla kao neko ko se čitavog života zalaže za ideje koje svi u Skupštini slobodne Srbije i zeleno-levoj koaliciji MORAMO zastupamo - navodi se u saopštenju koalicije.

Kako se dodaje, „Skupština slobodne Srbije deli sve ideje i vrednosti autentične zeleno-leve koalicije MORAMO i podržava ih na predstojećim parlamentarnim izborima sa ciljem da građanima Srbije zajedno obezbede pristojno mesto za život”.

Biljana Stojković je i članica saveta Skupštine slobodne Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA